کیک_اسفناج:
یک پیمانه بصورت فشرده اسفناج خام ، معادل ۵۰ گرم برگ اسفناج
روغن مایع نصف پیمانه ، معادل ۵۵ گرم
شیر نصف پیمانه ، معادل ۷۰ گرم
شکر ۱ پیمانه ، معادل ۱۴۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد دو پیمانه ، معادل ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری سرپر ، معادل ۶ گرم
وانیل نصف ق چ
اول از همه اسفناج و روغن مایع رو میکس و پوره میکنیم توی بلندر یا هر وسیله ای دیگه،حالا تخم مرغ و وانیل و شکر رو حسااابی هم میزنیم با همزن برقی تا حجم بگیره و رنگش روشن بشه،حدود ۵ دقیقه .شیر را اضافه کرده کمی هم
بزنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کرده و هم میزنیم و در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم بهش اضافه میکنیم و چند ثانیه با همزن دور کند ،هم میزنیم تا یکدست بشه بعدم توی قالب ریخته و با دمای ۱۸۰ درجه حدودا ۳۵تا۴۰ دقیقه ای میپزه.🌸