کیک_اسفناج: یک پیمانه بصورت فشرده اسفناج خام ، معادل ۵۰ گرم برگ اسفناج روغن مایع نصف پیمانه ، معادل ۵۵ گرم شیر نصف پیمانه ، معادل ۷۰ گرم شکر ۱ پیمانه ، معادل ۱۴۵ گرم تخم مرغ ۳ عدد آرد دو پیمانه ، معادل ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری سرپر ، معادل ۶ گرم وانیل نصف ق چ اول از همه اسفناج و روغن مایع رو میکس و پوره میکنیم توی بلندر یا هر وسیله ای دیگه،حالا تخم مرغ و وانیل و شکر رو حسااابی هم میزنیم با همزن برقی تا حجم بگیره و رنگش روشن بشه،حدود ۵ دقیقه .شیر را اضافه کرده کمی هم بزنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کرده و هم میزنیم و در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم بهش اضافه میکنیم و چند ثانیه با همزن دور کند ،هم میزنیم تا یکدست بشه بعدم توی قالب ریخته و با دمای ۱۸۰ درجه حدودا ۳۵تا۴۰ دقیقه ای میپزه.🌸