13.16M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
نون خامه ای😍😋 مواد لازم: ۱۰۰ گرم کره🧈 ۱ لیوان آب 💧 ۱/۲ ق.چ نمک🧂 ۱ لیوان آرد🥡 ۳ تا تخم مرغ🥚 ۱/۲ ق.چ وانیل🌸 ۱ ق.چ بکینگ پودر🥄 ۳۰۰ گرم خامه قنادی🧁 کیفیت نون خامه ای شما به مرحله تفت دادن خمیر بستگی داره،با شعله ملایم ۱۰ دقیقه خمیر رو تفت بدین تا یکدست و جمع بشه. بعد از تفت دادن خمیر تو دمای محیط اجازه بدین خمیر از داغی بیوفته،دقت کنین که نباید سرد بشه.دماش باید ملایم باشه. فر رو از قبل گرم کنین با دمای ۲۲۰ درجه اول به مدت یک ربع بزارین بپزه یک ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه و یک ربع سوم با دمای ۱۵۰ درجه بزارین تا کامل بپزه. برای فرم دادن خامه اول بزارین بیرون تا بافتش مثله بستنی بشه و از حالت یخی دربیاد بعدش با همزن شروع کنین بهم زدن تا فرم بگیره و از ظرف نریزه(دقت کنین که ظرف و پره های همزن باید خشک و تمیز باشن) ♥️