این کولوچه های شکم پر انقدر خوشمزه و جذابه که همه عاشقش میشن
سیب زمینی ۳ عدد
قارچ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
اسفناح ۴۰۰ گرم
نشاسته ذرت نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فقط کافیه سیب زمینی هارو بزارید بپزه و حسابی پوره کنید بعدم بهش نشاسته ذرت میزنیم و حسابی ترکیب میکنیم تا بافت یکدست و منسجمی بگیره
بعدم پیاز تفت میدیم بعش قارچ خرد شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبش کاملا کشیده شه بعدم اسفناج اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم
بعدم گولوله های سیب زمینی رو باز میکنیم وسطش از مواد میریزیم بهمراه پنیر پیتزا بعدم میبندیمشون و دو طرفش رو تو روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم و تمام