کره 1پیمانه نصف پیمانه پودر قند 1ق چ وانیل 1 پیمانه روغن 1 تخم مرغ نشاسته ذرت نصف پیمانه پودر بیکینگ نصف قاشق مرباخوری سر ق چ نمکی آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد . کره، شکر ، نمک و وانیل را درون یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید تا شکر ذوب شود ، سپس روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک کرم به دست آید بعد آرد و نشاسته را الک کرده آرام آرام اضافه میکنید تا خمیر به دست نچسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته روی آن را طرح میزنید . یک مروارید خوراکی یا شکلات را روی آن میگذاریم و در فر از قبل گرم شده175درجه می پزیم تا ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد آماده میشود.