اشپزی بانو ایرانی
0:39
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️ته دیگ لواشی ابتدانان لواش روبه اندازه کف قابلمتون برش بدین وبه صورت زیرورو به شکل پاپیون دربیارید یک نوارباریکترهم برش بزنین برای وسط پاپیون میتونیدتواین مرحله برای فیکس کردن واینکه بازنشه وازهم نپاشه ازیک مقدارآب استفاده کنید کف قابلمه رویکمی روغن میریزیم نان پاپیونی رووسط قابلمه میزاریم واطرافش روبابرنج زعفرانی پرمیکنیم به همین راحتی یک ته دیگ خوشگل وجذاب داریم