9.14M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
واقعا شگفت زده میشی از خوشمزگی این کتلت گوشت و بادمجون اگه امتحانش کنی، انصافا خیلی خوشمزه اس😋 👩🏼‍🍳خوب‌ چی لازم داریم؟؟🧐 🍆 بادمجون کبابی ۱۵۰ گرم 🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🧅 پیاز ۱ عدد رنده و آب گرفته شده 🧄 سیر ۲ حبه 🧂ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن 🍚 آرد سفید یا آرد سوخاری یا پودر نون ۳ ق.غ ☘️ جعفری و ترخون (یا مرزه) خوردشده ۴ ق.غ روش تهیه: 1️⃣ بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیم و پوستشونو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشت و پیاز رنده شده و آب گرفته، سیر رنده شده، ادویه ها و آرد مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. 2️⃣ بعد جعفری و ترخون رو اضافه و مخلوط میکنیم. 3️⃣ از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریم و تو دستمون بهش شکل میدیم. 4️⃣ تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلت هارو سرخ میکنیم. 🔸 این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه. 🔶 دقت کنید اگر آب پیاز خوب گرفته نشه وا میره پس اگر تو درست کردن کتلت تجربه کمی دارید پودر سوخاری یا نان رو یه مقدار کمی بیشتر بزنید و یک تخم مرغ هم به مواد اضافه کنید که وا نره😉 🌟