19.51M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
یه راز مهم ...میدونستی حتی تا الانم تو اکسر قنادیا با همزن دستی های بزرگ کیک یزدی رو درست میکنن 😋🤌 با همین روشی که بهتون آموزش میدم🙌 رسپی ۳ تخم مرغ ۱۸۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم روغن مایع ۱۲۰گرم ماست پرچرب ۳۰ گرم گلاب ۳۰۰ گرم آرد ۵ گرم شربت یا عسل نک قاشق غ وانیل نصف قاشق غ بیکینگ پودر طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین 😋🫡