15.8M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
کیک لیمویی😍😋 مواد لازم برای کیک: تخم مرغ🥚به دمای محیط رسیده ۴ عدد شکر🍚یک لیوان و نیم وانیل🌸نصف قاشق چای خوری یک قاشق مربا خوری پوست لیمو رنده شده🍋(زست لیمو) یک چهارم لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 روغن مایع🥃سه چهارم لیوان شیر🥛به دمای محیط رسیده یک لیوان سر خالی آرد سفید قنادی🥡سه لیوان و نیم (اردن نول یا سه صفر) بکینگ پودر🥄دو قاشق چای خوری برای فیلینگ روش: ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای🧀دمای محیط ۱۰۰ گرم پودر قند🍚 ۳۰ گرم کره🧈دمای محیط کره قابل حذف هست، به جاش میتونید ۱۳۰ گرم پنیر خامه‌ای بریزید. ترجیحا از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید که شوری‌ نداشته باشه. اگه میخواید کرم هم لیمویی باشه، خیلی کم زست لیمو به مواد کرم اضافه کنید. مواد کیک رو مطابق فیلم اماده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. . تایم ثابت، دما برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن ❌ نکات تکمیلی: کیک رو از قالب خارج کردید روی توری بزارید تا کاملا خنک بشه سپس با کرم پنیری تزیین کنید