کیک باقلوا نارگیلی مواد لازم ؛ ارد ۲ پیمانه شکر نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد پکینک پودر ۱ق مرباخوری هل کمی روغن مایع ننصف پیمانه وانیل نوک ق چ پودر ناگیل یک پیمانه شیر گرم یک پیمانه ❤️❤️ طرز تهیه ❤️❤️ اول تخم مرغ ها رو با وانیل میزنم چند دقیقه بعد شکر را اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد کش دار و سفید شود و خوب پف کند بعد هل اضافه میشه بعد شیر گرم و روغن مایع و با هم زن مخلوط میکنیم کمی که هم خورد پودر نارگیل و بعد از اون ارد رو که با بکینگ پودر سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم غالب چرب میشه و مواد در فر از پیش گرم شده میره ❤️ البته من چند قطره اسانس نارگیلم ریختم که خیلییییییی خوب شد دمای ۱۸۰ ۴۵ دقیقه وقتی کیکمون پخت گرم گرم روش شیره ی سرد میریزم ❤️ برای شیره یک لیوان شکر رو با یک لیوان اب و گلاب مخلوط کرده روی گاز میجوشانیم اگر زعفران هم بزنید خیلییییییی عالی میشه و خوش رنگ ؛ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢