16.05M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
چورو چیزکیک خمیر کروسان ۱ بسته پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم شیرعسلی ۳۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد خامه ۱ ق.غ وانیل ۱ ق.غ شکر ۴ ق.غ دارچین ۱ ق.غ توت فرنگی به مقدار دلخواه پنیر خامه ای،شیر عسلی،وانیل و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم( همزن برقی دور کُند به مدت ۳ الی ۴ دقیقه)،مخلوط دارچین و شکر رو یه لایه کَف ظرفمون میریزیم(ظرف رو با کره یا روغن چرب کنین)خمیر کروسان رو ۲ قسمت میکنیم و یک تکه رو روی مخلوط شکر و دارچین پَهن میکنیم(میتونین خمیر رو وَردنه بکشین چون من میخواستم پٌفش بیشتر باشه نکشیدم)،مایه چیزکیک رو روی خمیر میریزیم و صافش میکنیم و لایه دوم خمیر رو روی اون پَهن میکنیم(روی خمیر رو یکم با فِرچه چرب کنین) مخلوط شکر و دارچین رو روی اون میریزیم(همه جای خمیر رو باید بپوشونه)،چیزکیک رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱ ساعت تا بپزه،وقتی از فِر درآوردیمش میذاریم ۳۰ دقیقه توی محیط تا خنک شه و بعد به مدت ۳ ساعت میذاریمش داخل یخچال،بعد از ۳ ساعت از یخچال که درآوردیم چند تکه اش میکنیم و روی اون رو با توت فرنگی و شیر عسلی تزئین میکنیم.