گنجایش قالبم حدودا ۳ و نیم تا ۴ بسته ژله بود، قالبو چرب کردم گذاشتم فریزر ۲ بسته ژله ی انار با ۳ لیوان آب جوش بنماری کردم ( رو بخار آب جوش) ۲ بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم ژله ها خنک شن ژله ی انارو یکم ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال نیمبند شه، ژله ی آلوئه ورا رو چند دقیقه گذاشتم تو یخچال کاملا خنک شه بعد بهش یک لیوان شیر اضافه کردم و یه مقدار ریختم تو قالب تا نیمبند شه و به همین ترتیب لایه لایه ژله ی قرمز و سفید و ریختم تا قالب پر شه و ۵ ساعت گذاشتم تو یخچال خیلی راحت از قالب جدا میشه فقط کافیه اطراف ژله رو به سمت داخل قالب بکشید تا ژله از دیواره ی قالب جدا شه وقتی برگردوندم تو ظرف با نوک انگشت زدم تو اکلیل خوراکی قرمز و رو قسمت قرمز نوشته ی لاو زدم تا براق شه، چون اکلیل تو ژله باشه خوردنش حس بدی مثل شن خوردن میده داخل ژله نریختم که بشه قسمت بالا رو جدا کرد . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢