این یه کیک پایه ی میوه ایه فوق العادست که میتونید با تمام میوه های فصل به راحتی درستش کنید. 🥰👌🏻
بخش اول
از طعم، بافت و جذابیتش هرچقدر بگم کم گفتم.
مواد لازم برای کیک میوه :
تخم مرغ ۳ عدد دمای محیط
ارد قنادی ۲۶۰ یا دو لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۱۴۰ گرم یا سه چهارم لیوان
روغن ۱۴۰ گرم سه چهارم لیوان
شیر ۱۰۰ گرم نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چ خ
گیلاس هسته گرفته و خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
یک عدد تخم مرغ
وانیل نوک قاشق چای خوری
نکات مهم:
میوه رو با کمی آرد هم بزنید که داخل کیک آب نندازه.
اگه سرعت عمل شما بالا نیست اول کرم پنیری رو درست کنید و کنار بذارید چون ملات کیک باید هرچه سریع تر داخل فر قرار بگیره.
من از اسپری جدا کننده استفاده کردم شما اگه ندارید هایلایت ارد پاشی کردن قالب رو ببینید.
حتما یک سوم از سطح قالب رو خالی بذارید. قالب ۱۵ در ۳۰مستطیلی یا دایره به قطر ۲۰ تا ۲۸ براش مناسبه.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بذارید تا بپزه.
تایم ثابت، دما👇
برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه فن کانوکشن روشن
تستر دمای ۱۶۵ درجه، حرارت از پایین
سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
داخل هواپز به صورت کاپ کیک میتونید بپزیدش، دمای ۱۴۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه.
مثل همیشه هر سوالی داشتید بپرسید، حتما جواب میدم. 🥰
#کیک_میوه_ای
بخش اول
🌟