یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم دارای کلسیم بالایی است. مواد لازم: کلم قمری: یک عدد نخود: یک پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل) سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل) طرز تهیه: پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته👌🏼👌🏼👌🏼 نکته:برای کنار غذا سیر وکوبیده وبا کشک مخلوط مکنند ودر کنار غذا سرو میکنن😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢