فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو اسفناج موادلازم برای ۵نفر برنج ۴لیوان اسفناج خوردشده نیم کیلو آلو ۳۵۰گرم پیاز ۱عدد نمک ۵قاشق غذاخوری سرخالی برای برنج و نصف فاشق غذاخوری برای مواد اسفناج زردچوبه،دارچین،پودرتخم گشنیز،پودرلیموعمانی،فلفل هرکدام ۱قاشق چایخوری آب نصف لیوان برای پخت آلو روغن موادگوشت قلقلی گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم پیاز ۱عدد نمک ۱قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل و پاپریکا نکات ♦️برنجو که شستم و خیس کردم توی آبش نمک نمیریزم فقط به آب جوش ۵قاشق نمک اضافه میکنم و برنجو توش میریزم. ♦️اسفناج نیازی نیست سرخ بشه با حرارت بالا آبش کشیده بشه کافیه بعد گوشت قلقلی بهش اضافه کنید درحدی که باهم قاطی کنید یکی دو دقیقه خاموش کنید. ♦️اسفناج نیازی نیست ریز خوردبشه چون آب میشه. ♦️آلو نیم ساعت خیس کنید بعد خوب بشورید چون ممکنه سنگ ریزه داشته باشه. ♦️آلو میتونه زرد یا سیاه و ... 🌟