پلو اسفناج
موادلازم برای ۵نفر
برنج ۴لیوان
اسفناج خوردشده نیم کیلو
آلو ۳۵۰گرم
پیاز ۱عدد
نمک ۵قاشق غذاخوری سرخالی برای برنج و نصف فاشق غذاخوری برای مواد اسفناج
زردچوبه،دارچین،پودرتخم گشنیز،پودرلیموعمانی،فلفل هرکدام ۱قاشق چایخوری
آب نصف لیوان برای پخت آلو
روغن
موادگوشت قلقلی
گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
نمک ۱قاشق چایخوری
زردچوبه و فلفل و پاپریکا
نکات
♦️برنجو که شستم و خیس کردم توی آبش نمک نمیریزم فقط به آب جوش ۵قاشق نمک اضافه میکنم و برنجو توش میریزم.
♦️اسفناج نیازی نیست سرخ بشه با حرارت بالا آبش کشیده بشه کافیه بعد گوشت قلقلی بهش اضافه کنید درحدی که باهم قاطی کنید یکی دو دقیقه خاموش کنید.
♦️اسفناج نیازی نیست ریز خوردبشه چون آب میشه.
♦️آلو نیم ساعت خیس کنید بعد خوب بشورید چون ممکنه سنگ ریزه داشته باشه.
♦️آلو میتونه زرد یا سیاه و ...
#پلو_اسفناج
🌟