کباب کوبیده داخل فر یا آون توستر یا منقل روی توری :
دوستان گلم گاهی اوقات میبینیم که سیخ کباب کم داریم یا کباب از روی سیخ میریزه
امروز با یک راهکار عالی این مشکلات حل شد😀😉
مواد کوبیده رو که آماده کردیم تو ظرف دردار قرار داده و برای یکی دو ساعت تو یخچال قرار میدیم
حالا سیخ کباب و دورش فویل میپیچیم به هر اندازه ای که میخواهیم کباب درست کنید منظورم بلندی و کوتاهی کباب ها هستش فقط از سر و ته فویل مقداری خالی بمونه که بعد پخت کباب بتونیم فویل و از سیخ خارج کنیم
توری سینی فر یا آون توستر و چرب کرده و حالا فویل و از سر سیخ به ارامی کشیده و سیخ و خارج کرده روی توری قرار داده و توری و کباب و روی سینی فر قرار داده و در طبقه ی بالای فر از قبل گرم شده با حرارت 190 تا 200 قرار داده یک طرف که نیم پخت شد کباب ها رو برگردونده تا طرف دیگه هم بپزه خلاصه گهگاهی برشون گردونده تا جایی که کبابها برشته شوند هر دو طرفش,
و اگر روی منقل خواستید درست کنید همان توری رو که کبابها رو روش قرار دادید روی منقل گذاشته و مانند بالا که گفتم برگردونده تا دو طرفش پخته و برشته بشه
در انتها کره و محلول زعفران مخلوط کرده و روی کباب ها مالیده
بعد کباب و با یکدست و با دست دیگه فویل و از کباب کشیده و خارج کرده😍☺
انشاا...درست کنید و لذتش و ببرید😉😉😉
#کباب
🌟