فطایر‌قارچ و گوشت مواد لازم : آرد دویست گرم سفیده تخم مرغ هم دمای محیط یک عدد * زرده تخم مرغ رو برای رومال خمیر نیاز دارین . خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه قاشق غذاخوری پنیر خامه ای هم دمای محیط شصت گرم نمک نصف قاشق چایخوری آب ولرم به مقدار لازم طرز تهیه : کل مواد به غیر از آب رو با هم مخلوط کنین تا به شکل شن دربیاد و بعد آب ولرم رو کم کم اضافه کنین تا خمیری یه دست و لطیفی داشته باشین . برای من یه چهارم پیمونه آب ولرم کافی بود . چون رطوبت آردها فرق داره ، نسبت آب ولرم مصرفی هم متغیره . حدود شش دقیقه ورز بدین یا مثل من حداقل صد بار به سطح کار بکوبین . بعد خمیر رو چهل و پنج دقیقه داخل ظرف چرب شده ، استراحت بدین تا حجمش تقریبا دو برابر بشه . توی این فاصله ، مایه گوشتی فطایر رو آماده کنین که بستگی به ذائقتون میتونین از انواع مواد و مایه گوشتی یا گیاهی حتی تن ماهی استفاده کنین . من قارچ و گوشت چرخ کرده بوقلمون رو به شکل مایه ماکارونی که درست میشه ، آماده کردم . نکته مهمش اینکه مایه گوشتی ، زیاد چرب یا آبکی نباشه . من پف خمیر رو که بعد از استراحتش گرفتم ، به شش تا چونه مساوی تقسیم کردم و به شکل نوارهای بلند ، چونه های خمیر رو باز و پهن کرده و از مایه گوشتی گذاشتم ( میتونین پنیر پیتزا هم بریزین که من حذفش کردم ) و بعد به شکل مارپیچ توی ظرف فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم ، دایره وار گذاشتم . انتهای چیدمان خمیر ، کمی با دست روی خمیر رو فشار دادم تا سطحش ، بعد از پخت ، یه دست و صاف باشه . مجدد روش رو پارچه انداختم و حدود یه ربع دیگه استراحت دادم . در آخر با یه زرده تخم مرغ ، یک قاشق غذاخوری شیر و کمی زعفرون ، روی فطایر رو ، رومال زدم و کنجد و سیادونه پاشیدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود چهل دقیقه پختم . وقتی که کف و روی فطایر ، طلایی بشه ، کافیه . برای طلایی تر شدن سطحش میتونین گریل هم بزنین . بهتره که توی فر یه کاسه آب بذارین تا خمیر حین پخت ، خشک نشه . نهایتا با سس و مخلفات دلخواه سرو کردم . چون داخل خمیرش ، پنیر خامه ای داره ، بعد از پخت ، خیلی خوشمزه و عالی میشه . نوش جونتون عزیزانم 😍 🌟