فوندانت را به قطر 2 میلیمتر باز کرده و با همان قالب بیسکویت ها قالب بزنید. سطح تمام بیسکویت ها را به مربا آغشته کنید. طرح گل مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی پیاده کنید. بهتر است گل تقریبا هم اندازه ی سطح بیسکویت با شد. با برگرداندن کاغذ به روی فوندانت و کشیدن قلم پشت طرح ، طرح گل را روی فوندانت پیاده کنید. تقریبا هر کاغذ دو بار قابل استفاده است. سر قیف شماره 2 یا 3 را برای کشیدن طرح گل با رویال آیسینگ استفاده نمایید. بهتر است برای خطهای مستقیم از شماره 3 و خطهای شکسته از سرقیف شماره 2 استفاده کنید. برای شروع کار قیف را به سطح بچسبانید و کشیدن خط را آغاز کنید و برای اتمام ضمن این که فشاری به قیف وارد نمیکنید در جهت حرکتی که آمده اید برگردید تا خط رویال آیسینگتان قطع شود. قلم موی باریک را با کمی آب خیس کرده نم اضافه اش را با پارچه بگیرید و از قسمت داخلی رویال آیسینگ شروع به کشیدن خطوطی به سمت مرکز گل نمایید. اگر نمیتوانید خطوط صافی بکشید بهتر است از خطوط با زیگزاگهای ریز برای کشیدن طرح گلتان با رویال آیسینگ استفاه نمایید. و به همان روش قبل ولی با قلم موی کمی پهن شروع به کشیدن رویال آیسینگ به سمت مرکز گل نمایید. میتوانید با برداشتن و گذاشتن قیف طرح اشک را دور تا دور بیسکویت ایجاد کنید. در صورت تمایل برای حاشیه میتوانید از قالب های آماده ای که برای فوندانت وجود دارد استفاده نمایید. یک ساعت کامل اجازه دهید رویال آیسینگ خشک شود و در صورت تمایل از کمی رنگ طلایی که با آبلیمو یا رنگ ژله ای ترکیب شده گلهایتان را رنگ آمیزی کنید.