براي داشتن يه موساكاي خوشمزه،كافيه ٤تا سيب زميني متوسط رو ابپز كنيد، بعد از پخت، رنده و در صورت تمایل میتونید با کمی پیاز داغ و زردچوبه ،مزه دارشون کنید. ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده رو به همراه پياز و فلفل دلمه و رب گوجه، مثل مايه ماكاروني تفت بديد (با حداقل روغن)و اماده كنيد . يك كيلو بادمجون متوسط(نه خيلي باريك و نه خيلي درشت) رو با پوست حلقه حلقه كنيد،(در صورت تمايل و داشتن وقت كافي بزاريد داخل اب و نمك) بعد اونهارو سرخ كنيد و بزاريد كنار، ٤ تا گوجه فرنگي خام رو هم بصورت حلقه اي برش بزنيد. كف ظرف مورد نظرتون رو يكمي سس سفيد بريزيد،بعد سيب زميني هارو كه با نمك و فلفل و زردچوبه مزه دار كرديد( ميتونيد كمي زعفرون دمكرده و پياز داغ براي خوشمزه تر شدنش اضافه كنيد) بريزيد كف ظرف، روي اونها مايه گوشتي،بعد به ترتيب و يكي در ميون گوجه و بادمجون هارو بچينيد. بعد يكمي سس سفيد روي اونها بريزيد و در اخر،هر اندازه كه دوست داشتيد پنير پيتزا... . بعد بزاريد داخل فر از قبل گرم شده،با دماي ١٨٠ درجه براي مدت تقريبي ٤٥ دقيقه. ميتونيد به جاي رنده كرده سيب زميني ها، اونهارو بصورت حلقه اي برش بزنيد و كف ظرف بچينيد. . بادمجونارو بعد از سرخ كردن حتما بزاريد روغن اضافيشون گرفته بشه. (براي سس سفيد:يك پيمانه شير+يك ق غ آرد + ١٥گرم كره و كمي نمك) نيازه كه، اغلب ابتدا كره رو با ارد تفت ميدن و بعد شير و كم كم اضافه ميكنن،وقتي مثل فرني غليظ شد ، سس سفيد يا بشامل آماده ست. خودم همه مواد به جز كره رو ميزارم روي حرارت وقتي كه به غلظت رسيد كره رو اضافه ميكنم و از روي شعله برميدارم. ☆﷽ @Ashpazibano