🥗 رولت
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۹۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
روغن مایع
نسکافه ۲ قاشق
پودر کاکائو
آب جوش ۱ قاشق
وانیل نیم قاشق
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرمرنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇
@Ashpazibano ❁✧❢