دال عدس با عدس قرمز: سه پیمونه عدس قرمز و پاک کردم و گذاشتم با سه لیوان آب روی اجاق تا کمی بپزه زیرشو کم کردم و بعد جدا توی تابه یه دونه پیاز و نگینی خورد کردم و سرخ کردم و شش دونه حبه سیرو کوبیدم به همراه ادویه زردچوبه و فلفل زیاد(دل عدس جبوبیا باید تندو تیز باشه )😃 و دو قاشق رب گوجه اول سیر کوبیده به همراه ادویه رو روی پیازها تفت دادم بعد رب اضافه کردم خوب تفت دادم که خوشرنگ بشه بعد به عدس در حال پخت اضافه کردم خوب هم زدم که رب گوجه قشنگ رنگشو به عدس بده بعد در قابلمه رو گذاشتم تا با شعله کم بپزه اگه دوست داشتین میتونید یکی دوتا سیب زمینی نگینی رو هم بهش اضافه کنید،،،،، یه بیس دقه قبل از سرو کردن نمک و چاشنیش یه کم ابلیمو زدم و گراشتم جا بیفته و شد این محبوب جان😍.. اون گوشه سینی ته دیگ نونی هست و ترد وخوشمزه😍😍😍.. . امتحان کنید عالی میشه... •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆