مواد لازم:
۱- هویج (برش حلقهای) ۳ عدد متوسط
۲- بادمجان (برش حلقهای) ۳ عدد متوسط
۳- پیاز (برش حلقهای) ۳ عدد متوسط
۴- سیب زمینی (برش حلقهای) ۴عدد متوسط
۵- گوجه فرنگی (برش حلقهای) ۳ عدد متوسط
۶- فلفل سبز (برش حلقهای) ۲ عدد متوسط
۷- گوشت قرمز ۳۰۰ گرم (در صورت طبخ با گوشت قرمز)
۸- کدو (برش حلقهای) ۳ عدد متوسط
۹- بامیه ۲۰۰ گرم
۱۰- آب (به مقدار کم) جهت طبخ مواد
۱۱- نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با یک قاشق غذاخوری روغن مایع تفت میدهیم.
بعد از یک ساعت طبخ و پختن گوشت به ترتیب ذیل در مرحله دوم مواد هویج، بادمجان، سیب زمینی، کدو را اضافه میکنیم.
بعد از این مرحله اگر مواد پخته شدند در مرحله سوم پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را اضافه میکنیم و در آخرین مرحله پخت بامیه را به مواد ذیل اضافه میکنیم چون مدت زمان طبخ بامیه کم است.
در بین این مراحل ادویهها را میافزاییم میتوان جهت افزایش لعاب بامیه ۴ قطره آب لیمو به غذا اضافه کرد، در طبخ این غذا آب کمی به کار میرود و میتوان آن را با نان میل نمود😊
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇
@Ashpazibano ❁✧❢