*آموزش تهیه حلیم*
مواد لازم:
گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند حدود ۱۰۰ گرم
آب ۸-۱۰ لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم
شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه:
اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده. گندم رو از شب قبل خیس میکنیم.
پخت حلیم خیلی ساده اس، فقط و فقط صبر و حوصله میخواد. گندم رو با گوشت و آب و نمک میذاریم روی حرارت. وقتی که به جوش اومد، زیرش رو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه. بعد از حدود یک ساعت که گوشت کاملا پخته شد، از داخل حلیم خارجش میکنیم و اجازه میدیم خنک شه. بعد اون رو کاملا ریش ریش میکنیم. دقت داشته باشین که در تمام این مدت گندمها همچنان در حال پخت هستن.
بعد از پختن با گوشتکوب برقی میکسش میکنیم.
اگه دوست داشتید مقداری از گوشت ریش شده رو برای تزیین نگه دارید و بقیه رو دوباره داخل حلیم بریزید. حالا کل مواد داخل قابلمه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنیم. در حالت عادی انقدر حلیم روی حرارت میمونه که له میشه، ولی چون هیچکدوم ما اون مقدار صبر رو نداریم، با گوشت کوب برقی این کار رو خیلی سریعتر انجام میدیم.
به همین سادگی حلیم حاضره.
زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم. البته خیلیها حلیم رو بدون شکر دوست دارن. برای تزیین میتوانید از کنجد هم استفاده کنید.
منبع: تابناک
🌸🌸🌸
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇
@Ashpazibano ❁✧❢