: بستنی ۲۰۰ گرم خامه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی نشاسته ذرت ۷ ق غ شیر ۳ لیوان وانیل نوک ق چ گلاب ۲ ق غ شکر ۱۱ ق غ طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .