فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔مینی برگر مرغ🍔 🕧 زمان پخت : ۳۰ دقیقه ‌ 🍴مواد لازم🍴 سینه مرغ : ۶ عدد پنیر پارمسان : نیم پیمانه آرد سوخاری : ۱ و نیم پیمانه آرد ساده (همه منظوره) : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد روغن، برای سرخ کردن روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری پیاز، ریز خرد شده : ۱ عدد سیر، خرد شده : ۲ حبه سس گوجه فرنگی : ۲ پیمانه شکر : نیم قاشق چای‌خوری نمک : نیم قاشق چای‌خوری سس تند : ۱ پیمانه کره بدون نمک : نیم پیمانه نان ساندویچ کوچک : ۱۲ عدد پنیر موزارلا رنده شده : ۲ پیمانه تره ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری ‌ 👩‍🍳 طرز تهیه 👩‍🍳 ۱- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم. ‌ ۲- هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می کنیم. سپس سرخ می کنیم تا هر ۲ طرف آن طلایی رنگ شود. با باقیمانده سینه مرغ ها این کار را تکرار می کنیم و کنار می گذاریم. ‌ ۳- پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ می کنیم. سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاد. سس گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم. روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می پذیم. سس تند و کره را اضافه کرده و هم می زنیم. ‌ ۴- از روی حرارت بر می داریم. نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم. ‌ ۵- پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم سپس می پذیم تا زمانی که پنیر ها ذوب بشن. تره می ریزیم و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌