ذرت کبابی مکزیکی🌽🧀
مواد لازم:
6 عدد شیر بلال
2 قاشق غذاخوری مایونز
3 قاشق غذاخوری خامه ترش یا پنیر خامه ای
1/2 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 لیوان گشنیز تازه خرد شده
آب 1 لیمو ترش
طرز تهیه:
ابتدا بلال ها را روی حرارت متوسط باربیکیو یا تابه گریل کباب کنید،(میتوانید مقداری کره ذوب شده با برس روی بلال بزنید)مرتب بچرخانید تا به صورت یکنواخت سطح روی بلال ها طلایی شوند(حدود 8_10)در این فاصله در یک کاسه سس مایونز،خامه ترش یا پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در یک ظرف دیگر پودر چیلی ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.بعد از پخت،ذرت کباب شده ی داغ را به مخلوط مایو / خامه ترش آغشته کنید ( بوسیله فرچه یا برس قنادی) سپس مخلوط پودر چیلی هم روی بلال ها بپاشید و لایه اخر پنیر پارمسان بزنید و با گشنیز خرد شده و آب لیمو سرو کنید،نوش جان
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇
@Ashpazibano ❁✧❢