مرصع پلو مواد لازم(برای ۵-۷ نفر) برنج ..... 4 پیمانه مرغ (سینه و ران ).... 4 تکه پیاز بزرگ ..... 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه ....به مقدار لازم خلال بادام .... 1/3 پیمانه خلال پسته ..... 1/3 پیمانه خلال پرتقال 1/3 پیمانه کشمش پلویی...گ. 1/3 پیمانه کره ... 50 گرم زرشک ....1/3 پیمانه زعفران آب کرده .1 استکان طرز تهیه: ابتدا برنج را به صورت آبکش آماده کرده بگذارید دم بکشد. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بپزید طوری که یک لیوان آب مرغ باقی بماند. خلال پسته و بادام را با کره روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. خلال پرتقال را حدود 5 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن از بین برود. سپس آن را آبکش کنید. و کمی با کره آن را روی حرارت ملایم تفت دهید. زرشک را با کمی شکر، گلاب و کره تفت دهید. (مواظب باشید تا رنگ آن کدر و تیره نشود). کشمش را بشویید. و همراه با کره روی شعله ملایم تفت دهید. مرغهای پخته شده را در کمی روغن تفت دهید و به آن زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ شوند. سپس مرغها را دور تا دور دیس بچینید. سپس برنج آماده شده را روی آن بریزید طوری که قسمتی از سطح مرغ را بپوشاند. کمی از برنج را نیز زعفرانی کنید و روی آن را با زرشک و کشمش و انواع خلال به سلیقه خودتان تزئین کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢