#آش_گوجه
دستور آش گوجه رو براتون میزارم.رسپی های مختلفی برای آش گوجه وجود داره بعضی ها لوبیا چشم بلبلی یا چیتی ،نخود میریزن +برنج من سالهاست با همین رسپی درست میکنم وخیلی راضیم وخیلی خوشمزه میشه امیدوارم درست کنید وشماهم دوست داشته باشید.
موادلازم برای
این مقدار برای 10نفر مناسبه
موادلازم:
بلغور گندم 100گرم
لپه 90 گرم
آب قلم 16 لیوان دسته دار فرانسوی
پوره گوجه فرنگی 700گرم
رب گوجه 2 ق غ
سبزی(تره،گشنیز،جعفری،نعنا،اسفناج،شوید)500
گرم
رشته آش 80گرم
پیاز یک عدد نگینی خرد شده
زردچوبه 1ق چ
نمک وفلفل 1ق م
آبغوره به میزان لازم
لپه رو شب قبل بخیسونید .بلغور رو داخل قابلمه مناسبی بریزید وآب قلم روبهش اضافه کنید(من قلم گاو رو با آب وپیاز ونمک وزردچوبه میریزم تو زودپز تا بپزه) در قابلمه رو بزارید واجازه دهیدیک ساعت بپزه وبلغورها شکفته شن ولعاب پس بدن.بعد لپه رو صاف کنید وبهش اضافه کنید یک ربع که جوشید سبزی رو اضافه کنید +پوره گوجه فرنگی.برای تهیه پوره گوجه فرنگی ابتدا گوجه ها رو کامل پوست بگیرید واونها روداخل غذاساز له کنید،داخل قابلمه کوچکی پیازوباروغن رو تفت دهید،زردچوبه بزنید وسیر رنده شده رو اضافه کنید تا طلایی شه وبعد گوجه ها روبریزید ونمک وفلفل بزنید واجازه دهید بپزه وآب گوجه ها کشیده شه وبه همراه سبزی به آش اضافه کنیدودرشو بزارید تا خوب بپزه .رشته روخرد کنید واضافه کنید وگاهی هم بزنید ته نگیره وبزارید خوب جابیفته،درآخر آبغوره رو اضافه کنید ونمک وفلفل آش رو بچشید اگر کم بود بنا به ذائقه خود اضافه کنید.خوشمزگی این آش به تند بودنشه هر چه فلفل قرمز بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧❢