آبگوشت
مواد لازم :👇
(این مقدار برای یک نفره که میتونید به تعداد نفرات مواد رو زیاد کنید)
_گوشت قسمت دنده گوسفند به ازای هر نفر ۱۲۰ گرم
_دنبه گوسفندی برای هر نفر دو تکه و قلم (اختیاری)
_نخود و لوبیا سفید برای هر نفر ۱۰۰ گرم
_سیب زمینی متوسط برای هر نفر ۱ عدد
_پیاز برای هر نفر نصف یک پیاز متوسط
_لیمو عمانی برای هر نفر یک عدد
_رب گوجه فرنگی یک قاشق
_فلفل دلمه ای یک تکه
_چوب دارچین یک تکه
_گوجه گیلاسی برای هر نفر دو عدد
_زردچوبه یک قاشق چایخوری، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری و پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
_آب برای هر نفر یک کاسه و نیم آبگوشت خوری
.
طرز تهیه :👇
اول از همه پیاز رو نگینی درشت خرد میکنیم (نیاز نیست ریز کنید چون زمان پخت طولانی و توی آبگوشت محو میشه) به همراه گوشت و دنبه و قلم تفت میدیم ادویه ها رو (به جز نمک) اضافه میکنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم به قابلمه انتقال میدیم فلفل دلمه و چوب دارچین و نخود و لوبیا رو اضافه کرده آب اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم.
بعد از گذشت یک ساعت سیب زمینی رو اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت لیموها رو (لیموها رو از وسط نصف کنید و هسته هاشو جدا کنید که باعث تلخی آبگوشتتون نشه) و حرارت رو کم میکنیم و بعد از یک ساعت دنبه ها رو خارج میکنیم میکوبیم و دوباره به آبگوشتمون برمیگردونیم و نمک هم اضافه میکنیم و زمان میدیم تا حدودا دو ساعت دیگه با حرارت کم بپزه. بیست دقیقه آخر هم گوجه ها رو اضافه میکنیم (میتونید از گوجه فرنگی استفاده کنید) و بعد خاموش میکنیم.
.
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano