6.78M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آبگوشت مواد لازم :👇 (این مقدار برای یک نفره که میتونید به تعداد نفرات مواد رو زیاد کنید) _گوشت قسمت دنده گوسفند به ازای هر نفر ۱۲۰ گرم _دنبه گوسفندی برای هر نفر دو تکه و قلم (اختیاری) _نخود و لوبیا سفید برای هر نفر ۱۰۰ گرم _سیب زمینی متوسط برای هر نفر ۱ عدد _پیاز برای هر نفر نصف یک پیاز متوسط _لیمو عمانی برای هر نفر یک عدد _رب گوجه فرنگی یک قاشق _فلفل دلمه ای یک تکه _چوب دارچین یک تکه _گوجه گیلاسی برای هر نفر دو عدد _زردچوبه یک قاشق چایخوری، فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری و پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری نمک یک قاشق مرباخوری _آب برای هر نفر یک کاسه و نیم آبگوشت خوری . طرز تهیه :👇 اول از همه پیاز رو نگینی درشت خرد میکنیم (نیاز نیست ریز کنید چون زمان پخت طولانی و توی آبگوشت محو میشه) به همراه گوشت و دنبه و قلم تفت میدیم ادویه ها رو (به جز نمک) اضافه میکنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم به قابلمه انتقال میدیم فلفل دلمه و چوب دارچین و نخود و لوبیا رو اضافه کرده آب اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم. بعد از گذشت یک ساعت سیب زمینی رو اضافه میکنیم و بعد از نیم ساعت لیموها رو (لیموها رو از وسط نصف کنید و هسته هاشو جدا کنید که باعث تلخی آبگوشتتون نشه) و حرارت رو کم میکنیم و بعد از یک ساعت دنبه ها رو خارج میکنیم میکوبیم و دوباره به آبگوشتمون برمیگردونیم و نمک هم اضافه میکنیم و زمان میدیم تا حدودا دو ساعت دیگه با حرارت کم بپزه. بیست دقیقه آخر هم گوجه ها رو اضافه میکنیم (میتونید از گوجه فرنگی استفاده کنید) و بعد خاموش میکنیم. . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano