مواد لازم : براي ٢ تا ٣ نفر پیاز ۲ عدد متوسط خلالي شده (فیله یا راسته گوساله)با بُرِش نواري ۳۰۰ گرم قارچ ۳۰۰گرم کره ٢ قاشق استاک (قرص عصاره گوشت) ۱ عدد شیر داغ ١ ليوان آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری خامه ۵۰ گرم نمک فلفل به مقدار لازم روغن سرخکردنی به مقدار لازم آب ۲ لیوان جوزهندي دلبخواه سير ١ حبه دلبخواهي پياز و سير را تفت بدين اما نبايد پياز خيلي سرخ شود در حدي كه نرم بشه و خيلي خيلي كم اطرافش طلايي بشه.گوشت رو به پياز اضافه كنيد تا كمي سرخ بشه،با شعله ي زياد كه آب نندازه.وقتي گوشتتون تغيير رنگ داد عصاره گوشت و ٢ ليوان آب اضافه كنيد و بگذاريد ٣٠ تا ٤٠ دقيقه بپزه و آب گوشت جمع بشه(تبخير بشه)تو اين فاصله قارچ رو با كمي روغن تفت بديد و بذاريد كنار.حالا سس بشمال(همون سس سفيد) رو آماده كنيد آرد را در كره كمي تفت بديد و بعد آهسته آهسته شيرو اضافه كنيد كم كم اضافه كنيد تا آرد گوله نشه، خامه رو اضافه كنيد و شعله رو خاموش كنيد،(خامه نبايد بجوشه چون ميبُره).و غلظت سس بايد شبيه ماست بشه،حالا قارچ رو به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد دو سه دقيقه مخلوط كنيد تا طعمش به خورد هم بره، موادو بچشيد اگر نياز بود نمك و فلفل اضافه كنيد.در آخر سس بشامل رو به گوشت اضافه كنيد يكي دو دقيقه با شعله ي كم هم بزنيد. ديگه غذاي روسي شما آماده هست.با خلال سيب زميني سرو كنيد و تمام❤️ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢