مواد لازم: ژله طالبی: 1بسته، آب جوش:1 لیوان و نیم، پوره طالبی: 2 لیوان، پودر ژلاتین: 2 ق غ، آب سرد: 6 ق غ ، خامه :1 لیوان، شکر: به میزان لازم(بستگی به شیرینی‌‌‌ِ طالبی داره). طرزتهیه: ابتدا یک بسته ژله رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط و بن ماری کرده سپس داخل ظرفهای تکنفره ریخته،ظرفها رو به صورت مورب داخل ظرفی دیگه قرار داده و داخل یخچال میزاریم تا ژله ببنده. سپس آب سرد،روی پودر ژلاتین ریخته و ده دقیقه زمان میدیم،بعد روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین کاملا حل و شفاف بشه. یک طالبی متوسط رو خرد کرده، داخل مخلوط کن ریخته،یا با میکسر(اگر هیچ کدوم در دسترس نبود رنده ریز کنید)پوره کنید.خامه و شکر و ژلاتین رو اضافه کرده و باز میزنیم(من کمی سیاهدانه هم ریختم)سپس روی ژله ها میریزیم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢