سیب زمینی نیم کیلو آرد سفید ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان کره ۲۰ گرم آرد سوخاری ۳ ق غ پیاز متوسط ۱ عدد زردچوبه،نمک،فلفل،آویشن و پودر سیر به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و داغ داغ له میکنیم.آب،زردچوبه و کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط میذاریم،وقتی جوش ریز زد آرد رو یکجا اضافه کرده وحرارت را کمتر کرده و سریع هم میزنیم تا خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد با حرارت ملایم ۵ دقیقه خمیر رو زیر و رو و به اصطلاح داغ می‌زنیم.پیاز رو رنده ریز کرده و آب پیاز رو میگیریم به سیب زمینی همراه نمک،فلفل،آویشن،تخم مرغ و آرد سوخاری اضافه وخوب مخلوط میکنیم.خمیر کمی خنک شده رو به سیب زمینی اضافه و خوب ورز می‌دهیم،مایه کتلت چسبندگی زیادی نداره ولی برای راحتی کار کمی دستمون رو چرب کرده از مواد گلوله هایی به اندازه دلخواه برمیداریم،تو دست شکل داده و با چاقو به برش وسطش می‌زنیم تا زمان سرخ شدن خوب معزپخت بشه،داخل روغن داغ با حرارت متوسط رو به کم دو طرفش رو سرخ کرده و روی دستمال آشپزخونه میذاریم.بسیار ترد و خوشمزه میشه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─