#میگو_پلو
میگوهاروباادویه،زردچوبه،کمیپودرلیموعمانی،دوحبه سیرله شده وکمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیادبرای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧