حلوا گردویی
مواد لازم:
برای شربت:
شیره 1 لیوان (انگور یا توت)
شیر 1 لیوان
آب گرم 1 لیوان
شکر 1 لیوان
سایر مواد لازم:
کره 150 گرم
آرد 2 لیوان
گردو خرد شده 1 لیوان
گردو یا پودر پسته برای تزئین
.
طرز تهیه:
برای شربت، ابتدا شیر، شکر، آب و شیره را درون ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و کنار بذارید.
کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید تا ذوب شه آرد را در به کره ذوب شده اضافه کنید و بذارید روی حرارت متوسط مدام هم بزنید به مدت 20-25 دقیقه با کفگیر چوبی. در مرحله اول، آرد و کره گلوله میشه اما با تفت دادن آرد و کره کاملاً یکدست میشه وقتی آرد تغییر رنگ به قهوهای روشن داد و کامل بو خورد شربت را اضافه کنید. هنگام ریختن شربت روی آرد مراقب باشید روی دستتون نپره.
شربت را به آرامی اضافه کرده و هم زمان مدام هم بزنید تا شربت کامل جذب آرد شده و یکنواخت بشه. به غلظت و قوام که رسید گردو خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید میتونید درون قالب روی فویل پخش کنید و فشار بدید تا یکدست و صاف شه به مدت چهار ساعت درون یخچال بذارید سپس دلخواه برش داده و تزئین کنید.
با یک چای داغ میل کنید نوشجان 😍