حلوا گردویی مواد لازم: برای شربت: شیره 1 لیوان (انگور یا توت) شیر 1 لیوان آب گرم 1 لیوان شکر 1 لیوان سایر مواد لازم: کره 150 گرم آرد 2 لیوان گردو خرد شده 1 لیوان گردو یا پودر پسته برای تزئین . طرز تهیه: برای شربت، ابتدا شیر، شکر، آب و شیره را درون ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و کنار بذارید. کره را درون قابلمه ریخته روی حرارت کم بذارید تا ذوب شه آرد را در به کره ذوب شده اضافه کنید و بذارید روی حرارت متوسط مدام هم بزنید ​ به مدت 20-25 دقیقه با کفگیر چوبی. در مرحله اول، آرد و کره گلوله میشه اما با تفت دادن آرد و کره کاملاً یکدست میشه وقتی آرد تغییر رنگ به قهوه‌ای روشن داد و کامل بو خورد شربت را اضافه کنید. هنگام ریختن شربت روی آرد مراقب باشید روی دستتون نپره. شربت را به آرامی اضافه کرده و هم زمان مدام هم بزنید تا شربت کامل جذب آرد شده و یکنواخت بشه. به غلظت و قوام که رسید گردو خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید میتونید درون قالب روی فویل پخش کنید و فشار بدید تا یکدست و صاف شه به مدت چهار ساعت درون یخچال بذارید سپس دلخواه برش داده و تزئین کنید. با یک چای داغ میل کنید نوشجان 😍