#مربای_نارنگی
نارنگی پوست نازک و ریز : 1 کیلو
پودر شکر: 4 لیوان
اب : 1 و نیم لیوان
اب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
برای این مربا نازک بودن پوست نارنگی ها و ریز بودنشون خیلی مهم هست داخل یک ظرف بزرگ اب بریزید ,نارنگی ها رو ۱ روز توی اب خنک بزارید و در طول روز چند بار اب رو تعویض کنید تا به این شکل تلخی پوست نارنگیها از بین بره داخل یک قابلمه اب میریزیم میزاریم روی حرارت نارنگی های درسته رو میندازیم داخل اب و میزاریم اب بجوش بیاد ۷ دقیقه میزاریم بجوشه و ابکش میکنیم و با اب خنک میشوریمشون و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم و دوباره نارنگی ها رو با اب خنک ابکشی میکنیم . سپس نارنگی ها را از وسط برش داده .بعد شکر و آب رو به نارنگی ها اضافه کرده تا به جوش بیادو میزاریم بجوشه تا وقتی که غلظت شربت به حد مناسب برسه . 15 دقیقه اخر اب لیمو ترش تازه رو اضافه کنید.بعد از خنک شدن میتونید داخل شیشه تمیز بریزید و نگهداری کنید