#کیک_قابلمه_ای
آرد 4 پیمانه
شیر یا ماست یا آب 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 پیمانه
بکینگ پودر 3 ق مربا خوری
وانیل 1 ق چ خوری
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ هارو با وانیل با هم زن کمی میزنیم بعد کم کم شکر رو بهش اضافه کرده و 5 دقیقه میزنیم ک حسابی کش بیاد بعد اگه از آب یا شیر استفاده میکنید بهتره شیرتون یا آبتون داغ باشه ن جوش 😉
بعد کم کم ب تخم مرغ اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم و زرده ها نپزه و اگه از ماست استفاده میکنید همینجوری دو لیوان ارد رو ب مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد نصف لیوان روغن مایع ب مواد اضافه کنید کمی هم میزنیم و بعد هم زنو کنار میزاریم
حالا نوبت اضافه کردن آرد و بکینگ پودره ک بعد از اینکه اونارو 3 بار الک کردین روی مواد کم کم الک کرده و هم میزنیم ک خوب مخلوط بشه بعد داخل قابلمه تفلون مورد نظر رو چرب میکنیم و موادمون رو میریزیم و میزاریم روی گاز ب مدت 1 ساعت با دم کنی و شعله گاز رو هم کم میکنیم مثل دم کردن برنج و اجازه میدیم بپزه و بوی کیک در بیاد اگه احیانا درشو باز کردین بعد از 1 ساعت و دیدین هنوز روی کیک پخته نشده دوباره دم کنی بزارید و اجازه بدین بپزه 😊
این کیک بافت بسیار نرم و پنبه ای داره و خیلی خوشمزه میشه امیدوارم بدرستید و امتحان
کنید
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧