⭐️ دانستنیهای آشپزی
#آبگوشت و
#آش :
👈 آبگوشت باید با حرارت ملایم پخته شود تا آب آن بخار نشود. در رابطه با ادویهجاتی كه در آبگوشت میریزند هم بهتر است فقط از زردچوبه استفاده كنید.
👈 آش هم از غذاهایی است كه در فصل زمستان بسیار استفاده میشود. نكتهای كه در این زمینه میخواهم به آن اشاره كنم، در مورد آشهایی است كه در آن از برنج استفاده میشود. یادتان باشد برنج را پس از پخته شدن حبوباتی از قبیل نخود و لوبیا به مواد اضافه كنید و پس از پخت برنج، سبزی آش را به مواد بیفزایید تا آش شما خوب جا بیفتد. یادتان باشد اگر آش شما جا نیفتاد، كمی آرد را در مقداری آب سرد حل كنید و كمكم به آن اضافه نمایید.
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧