خورش خلال
دوتا پیاز ریز خرد شده را با روغن تفت دادم کمی سبک شد ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز خرد شده را اضافه کردم وتفت دادم بعد یکی دو قاشق رب اضافه شد کمی هم زرد چوبه ونمک بعد هم آب اضافه کردم تا گوشت بپزه در این فاصله صد گرم خلال بادام را در آب خیس کردم یک ساعتی بمونه ده دقیقه اخر هم آبش خالی کردم وکمی زعفرون به خلال ها اضافه کردم با دو ق غ گلاب ، گوشت که تقریبا پخته شد یکعدد چوب دارچین تو خورش اضافه کردم وخلال هم به خورش اضافه شد نمک هم اندازه کردم وچند لیموامانی ودو ق غ زعفران دم شدهم افزوده وده دقیقه اخر پخت خورش پنجاه گرم(کمتر هم میتونید زرشک اضافه کنید)زرشک سیاه شسته شده را اضافه کردم (زرشک میشه با کمی کره تفت هم بدید ولی من تفت ندادم) حرارت را کم کم کنید تا خورش جابیفته این خورش باید به روغن بیفته واب کمی داشته باشه.
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧❢