پنیر خامه ای یا ماسکارپونه
ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه میباشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شدهاست، ساخته میشود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن میگیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری میباشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده میشود.
ماسکارپونه را میتوان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آبدوغ را اضافه میکنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو میباشد.
مواد لازم:
خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۳ ق.غ
دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد . حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره .
۱ ساعت در دمای محیط بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال . پنیر ما آماده است 👌😋
❥┅┄→•☆↓
#Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←•
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁
@Ashpazibano ❁✧❢