#گراتن_مرغ_بادمجان
.
👈درابتدا مرغ را (می تونید از قسمتهای مختلف مرغ استفاده کنید یا سینه تنها،اگر از سینه مرغ تنها استفاده کردین که بهتره ،،،، ،،
کافیه بصورت نگینی وخام خرد کنید پختن نمیخواد ولی مابقی قسمتهای مرغ در ابتدا
با یک پیاز خرد شده،نمک ،فلفل، ادویه دلخواه و مقدار کمی آب بپزید وپس از پخت به تیکه های درشت خرد کنید،ریش نکنید )
.
یک پیاز خرد شده را با کمی روغن در حد سبک شدن تفت دهید سپس مرغ پخته شده را اضافه کنید مقدار کافی زردچوبه، فلفل،آویشن نمک
ویک فلفل دلمه ای نگینی
👈به مقدار کافی بادمجان، درون روغن سرخ کنید
🛑برای اینکه روغن بادمجان ها گرفته بشه وگراتن بیش از حد چرب نشه پس از سرخ شدن می تونید
آنها را درون ابکش فلزی بچینید وزیر ابکش هم یک ظرف مناسب فر بگذاریدو
بادمجانها را چند دقیقه ای داخل فر قرار دهید می بینید که روغن اضافه داخل ظرف پس داده میشه
بعد مطابق فیلم لایه به لایه از مواد بچینید
ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید