🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️شیر 3 لیوان ▫️شکر 1 لیوان ▫️خامه صبحانه نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری(اگه میخواین دسرتون زود ببنده 2 قاشق ژلاتین بریزین) ▫️گلاب 2 قاشق غذاخوری ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️زعفرون آبشده 2 قاشق غذاخوری 🔴دستور تهیه🔻🍮 🔸شیر و شکر رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)حالا پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بنماری کردم و به شیر اضافه کردم زعفرون رو اضافه کردم و هم زدم. سه قاشق از مواد رو روی خامه ریختم تا کمی رقیق بشه (اگه خامه شل نشه و یهویی اضافه بشه میبره) 🔸خامه رقیق شده رو به شیر اضافه کردم در آخر گلاب و وانیل رو اضافه کردم و هم زدم و مخلوط کردم تا یکدست بشه قالبم رو کمی با روغن چرب کردم و مواد رو در قالب ریختم و بمدت هشت ساعت در یخچال گذاشتم تا ببنده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @AshpaziBano ↶⃝⃡🧚‍♂