موادلازم شکر 200گرم روغن مایع 175میلی لیتر تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3عدد آرد 300گرم نمک میوه یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک ونیم قاشق چایخوری ماست به دمای محیط رسیده 150گرم گلاب 1تا2قاشق غذاخوری پودر هل یک قاشق چایخوری عسل یک قاشق سوپخوری طرزتهیه ابتدا فر روی درجه 220درجه روشن میکنیم و میریم سراغ درست کردن مواد کیک مواد خشک (آرد و بکین پودرو نمک میوه )رو سه بار الک میکنیم کنار میذاریم شکر و روغن رو حدود سه دقیقه میزنیم سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و بعد از هر تخم مرغ چندثانیه هم میزنیم سپس مواد خشک و پودر هل که من( اسانس زدم )رو اضاف میکنیم تو این مرحله گلاب بزنین و ماست و عسل من جای عسل (شربت بارزدم) رو میریزیم و مخلوط میکنیم. کف قالب مافین یا قالب کیک یزدی کپسول گذاشته و از مواد میریزیم وقتی قالبها رو خواستیم داخل فر بذاریم دما رو از220درجه میاریم روی200حدود15تا20دقیقه میذاریم ولی دمای فرها متفاوته بعد از15دقیقه چک کنین. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡