#کیک_یزدی
موادلازم
شکر 200گرم
روغن مایع 175میلی لیتر
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 3عدد
آرد 300گرم
نمک میوه یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک ونیم قاشق چایخوری
ماست به دمای محیط رسیده 150گرم
گلاب 1تا2قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
عسل یک قاشق سوپخوری
طرزتهیه
ابتدا فر روی درجه 220درجه روشن میکنیم و میریم سراغ درست کردن مواد کیک
مواد خشک (آرد و بکین پودرو نمک میوه )رو سه بار الک میکنیم کنار میذاریم
شکر و روغن رو حدود سه دقیقه میزنیم سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و بعد از هر تخم مرغ چندثانیه هم میزنیم سپس مواد خشک و پودر هل که من( اسانس زدم )رو اضاف میکنیم تو این مرحله گلاب بزنین و ماست و عسل من جای عسل (شربت بارزدم) رو میریزیم و مخلوط میکنیم.
کف قالب مافین یا قالب کیک یزدی کپسول گذاشته و از مواد میریزیم وقتی قالبها رو خواستیم داخل فر بذاریم دما رو از220درجه میاریم روی200حدود15تا20دقیقه میذاریم ولی دمای فرها متفاوته بعد از15دقیقه چک کنین.
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano ↶🌸⃝⃡