5.98M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
من یک کیلو گیلاسو شستم و دم و هسته هاشو در آوردم. بعد گیلاسارو توی قابلمه لعابی ریختم و یک کیلو شکر لابه لاش ریختم گذاشتم تو یخچال یکروز کامل موند. بعد گذاشتم رو شعله ی ملایم حدود نیم ساعت جوشید البته کف روی مربارو گرفتم تا مربا براق و خوشرنگ بشه. در اخر ابلیمو دو قاشق غذا ریختم وکمی وانیل سه دقیقه دیگه گذاشتم جوشید. وقتی کمی خنک شد. گیلاسا رو از شربت خارج کردم و شربتو دوباره گذاشتم بیست دقیقه جوشید وقتی شربت خنک شد ریختم روی گیلاسها و با مروارید خوراکی و خلال بادوم تزیین کردم. نکته مربارو هنگام پختن در قابلمه رو بردارین و بدون در مربا رو بپزین تا کپک و شکرک نزنه. اینکه شهد رو دوباره بجوشونید لازم و ضروریه. اینکار باعث میشه شهد غلیظ بشه و مربا خراب نشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡