#مربا_زردآلو
۱کیلو زردآلو
۱ کیلو شکر
۲قاشق آبلیموی تازه
۲تا دونه هل
به اندازه زردآلوها،بادوم پوست کنده
برای درست کردن اول زردآلوهای سفت و هستشون راحت جدا میشه،هسته های زردآلوهارو جداکنیدکف قابلمه شکر بپاشید و زردآلوهارو بچینید روش،و دوباره شکر بپاشید تاجاییکه زردآلوهارو پوشش بده بعد دوباره تا تموم شدن زردآلوها و شکر اینکارو ادامه بدید،قابلمه تونو برای ۲۴ ساعت بذارید تو یخچال تا کمی آب بندازه،اگر بعد این مدت آب ننداخت یه استکان آب بهش اضافه کنید و بذارید روشعله زیاد،همینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو متوسط به کم بکنید و چهل دقیقه بذارید آروم بجوشه و زردآلوها کامل بپزن،کف روی مربارو کامل بگیرید چون اگه بمونه توش رنگ مربارو کدر میکنه ،آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد چند قل زدن زیرشو خاموش کنید و دوتا دونه هل درسته بندازید داخل مربا و با در باز اجازه بدید ۱۲ ساعت تودمای محیط بمونه و کاملا خنک بشه
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano ↶🌸⃝⃡