📥 پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥
📝 مواد لازم برای ۲ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۸ دقیقه ⏱
🍴 برنج قهوه ای ۱ و نیم لیوان ,
شیر ۱/۲ لیوان ,
بادام شیرین ۱۰ عدد ,
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری ,
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذاخوری ,
کره مقداری📥 دستور پخت پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥
🍽️
طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.
داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰% به مدت ۵ - ۸ دقیقه قرار دهید ( هر ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنید ).
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.
🍄↶【
#اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano