📥 پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥 📝 مواد لازم برای ۲ نفر📝 ⏱ زمان پخت: ۸ دقیقه ⏱ 🍴 برنج قهوه ای ۱ و نیم لیوان  , شیر ۱/۲ لیوان ,   بادام شیرین ۱۰ عدد , پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری , شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذاخوری , کره مقداری📥 دستور پخت پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر 📥 🍽️    طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود. داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰% به مدت ۵ - ۸ دقیقه قرار دهید ( هر ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنید ). پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید. 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano