🍌دسر موز و کارامل با پایه سابله کره 75 گرم دمای محیط شکر 50 گرم زرده تخم 1 عدد آرد 140 گرم پودر بادام زمینی 40 گرم نمک یک پنس 🍌کره و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ کره باز بشه . زرده تخم‌مرغ اضافه بشه و مخلوط کنید . آرد و بادام زمینی و نمک را اضافه کرده و تا یکدست شدن مخلوط کنید . 🍌بین دو کاغذ روغنی خمیر را با ضخامت 3_2 میلیمتر باز کنید و بین دو کاغذ به گونه ای که هوا به خمیر نرسه در یخچال یک تا دو ساعت استراحت بدید . 🍌فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید . 🍌یک لایه کاغذ را از روی خمیر برداشته ، سطح خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و سپس خمیر را با چاقو به تکه های کوچکتر برش بزنید ( اگر در این حین خمیر سرمای خودش را از دست داد ، مجدد نیم ساعت در یخچال یا 15 دقیقه در فریزر قرار بدید ). 🍌خمیر را با کاغذ روی یک سینی در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه تا زمان طلایی و ترد شدن بپزید . اجازه داده تا کامل خنک بشه و سپس پودر کنید . 🍌مقداری کره را ذوب کرده ، و کم کم به پودر بیسکوییتی اضافه کرده تا زمانیکه خمیر قابلیت فرم گرفتن پیدا کنه نه شل باشه و نه آنقدر سفت (به گونه ای که اگر در مشت خود فشار دهیم به راحتی فرم بگیره ). 🍌کف یک قالب کمربندی حدود 16 تا 18 سانتیمتر را کاغذ روغنی گذاشته و مخلوط بیسکوییتی را خیلی خوب کف قالب پرس کنید ، بهتره یک دیواره به قالب ایجاد بشه ولی ضروری هم‌نیست و در یخچال حداقل نیم ساعت استراحت بدید . مواد لازم کارامل : شکر 165 گرم خامه 150 گرم کره 175 گرم نمک 2 گرم 🍌به حدود 200 گرم کارامل نیاز داریم که برای روش تهیه آن لطفا به پست چیز کیک کارامل و بادام‌زمینی در همین صفحه مراجعه کنید .چون اگر بخوام مجدد مراحل کار را اینجا توضیح بدم ، خیلی طولانی میشه . ولی میزان مواد اولیه را براتون گفتم که مواد اولیه این رسپی را بدون تغییر گفته باشم ولی روش پخت فرق نداره.