اشپزی بانو ایرانی
نان تمیس
آموزش یه نون با روش پخت متفاوت حتما ببینید خب اول 5 لیوان معادل 550 گرم آرد رو تو یه کاسه بریزید و بعد 1 قاشق غ خمیرمایه 1 ق غ شکر 1 ق چ نمک 2 لیوان عادل 340 میلیلیتر شیر رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا خمیری بشه بسته به کیفیت آرد ممکنه شیر کمتر یا بیشتر نیاز باشه پس لیوان دوم شیر رو کم کم و تا جائیکه نیازه اضافه کنید 1 ق روغن یا کره که به دمای اتاق رسیده رو اضافه کنید و با دست کمی ورز بدید تا خمیر صاف و یه دست بشه کاسه رو یکم چرب کنید و خمیر رو داخلش بزراید و خمیر رو هم با دست یکم چرب کنید روشو بپوشونید و یه ساعتی بهش استراحت بدید تا خمیرمایه عمل کنه و حجمش 2 برابر بشه بعد باید خمیر رو 7 قسمتش کنید و اونارو چونه کنید بعد با دست یکم فشار بدید و یکی یکی با وردنه پهنشون کنید البته نه خیلی نازک خب اونارو با پارچه بپوشونید و 20 دقیقه دیگه بهش استراحت بدد خب سینی فر رو آماده کنید و کاغذ روغنی کفش بزارید حالا یه قابلمه رو روی گاز حرارت بزارید و آب داخلش بریزیدو بزارید جوش بیاد 1 ق هم جوش شیرین داخلش بریزید البته بجاش نمک هم میتونید جایگزین کنید خب حالا باید خمیرهارو داخل آب در حال جوش به مدت 3 دقیقه بزارید باشه بعد بردارید اما بیشتر نباید بشه اوانارو بردارید و داخل سینی بزارید روشونو مثل ویدئو با چاقو چندتا خط عمقی بندازید بعد تو فری که از قبل گرم شده بزارید تا با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 18-15 دقیقه بپزه و طلایی بشه این نونا خیلی بافت اسفنجی داره