کلیپ رو ببینید که متوجه شید مرغ ها رو چطوری به این شکل دراوردم فقط قبلش یه نکته رو باید بگم که پوست ران رو کامل جدا کنید و از قسمت بالا روی استخوان رو برش بدین تا گوشت از استخوان جدا شه که وقتی داشت پخته میشد گوشت جمع شه و حالت توپ توپی به خودش بگیره..سعی کنید از ران های کوچیک استفاده کنید،مرغ ها رو از قبل نیم ساعت با پیاز،زردچوبه کمی دارچین بپزید و بعد توی آرد و تخم مرغ و نهایت پودر سوخاری آغشته کنید و بعد از نیم ساعت سرخ کنید.. اینکه میگن آلومینیوم توی حرارت روغن مضر میشه و این حرفا درسته ها منم سعی کردم خوشگل جان ها رو ایستاده توی روغن سرخ کنم و آلومینیومش از روغن خارج بمونه... سیب زمینی ها رو وقتی خلالی درشت خرد کردم در حد 5 دقیقه توی آب جوش و نمک ریختمشون تا یه کوچولو نرم شه دقت کنید ما نمیخواییم پخته شه فقط میخواییم نرم شه پس بعد از 5 دقیقه آبکش کردم و توی روغن به صورت شناور با حرارت نسبتا بالا سرخ کردم،خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه نسبت به روش های دیگه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡