#فاصولیه غذای ترکیه ای
فلفل قرمز تند 1عدد
لیمو عمانی 3عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سفید درشت 150گرم یا همون لوبیا کشاورزی
گوشت 250گرم
پیاز 1عدد
گوجه فرنگی 2عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا گوشت را به تکه های کوچتر تقسیم میکنیم و سپس اونهارو خوب میشوریم
اندازه مناسب گوشت
لوبیا سفید برای تهیه فاصولیه
و سپس گوشت تکه تکه شده رو با کمی روغن تفت میدیم. لوبیا سفید (باید از اون لوبیاهای دونه درشت باشه برای این غذا) رو 24ساعت قبل خیس کرده و میپزیم و کنار میزاریم. در ظرف جداگانه پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه هم میزنیم و گوجه ها رو پوست کنده خرد شده اضافه و میزاریم آبش کشیده شه و با پشت قاشق له میکنیم و بعد رب و فلفل تند و نمک میزنیم و این مایه رو به گوشت اضافه و کمی آب میریزیم + لیموعمانی و میزاریم گوشت کامل بپزه و در آخر لوبیا رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و میزاریم یه بیست دقیقه بار حرارت ملایم که بپزه و جا بیفته. حتما این رو به عنوان خورشت با پلو سرو کنید و نوش جانتون بشه.
💜
#آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬
@AshpaziBano ↶🌸⃝⃡