مواد لازم؛  کره160 گرم   آرد سفید1 لیوان   آرد نخودچی  نصف لیوان   پودر قند 4 قاشق غذاخوری سرپر پودر دارچین1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری پودر هل1 قاشق سوپخوری خرما پوست گرفته شده به مقدار لازم گردو خرد شده به مقدار لازم  آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )   طرز تهیه؛ کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد) آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.   هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و تزیین کنید. ✅در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است. ✅واسه رنگینک قالب سیلیکونی بهترین قالبه،اگه نداشتین ته ظرفی رو چرب بعد سلفون بکشید راحت برمیگرده... 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡