مواد لازم : خیار ریز قلمی سعی کنید از خیار بوته ای استفاده کنید ، سیرخشک ، فلفل سبز ، سبزی معطر شامل ترخون و شوید ،کمی نعنا و جعفری نمک ، سرکه قرمز ، آب اول خیارها رو بشورید و بزارید خشک بشه آب رو بزارید بجوشه نمک رو هم بهش اضافه کنید بعد زیر شعله رو خاموش کنید و سرکه را بهش اضافه کنید بزارید تا کاملا ولرم بشه به طوری که گرمای اونو با دست کمی احساس کنید ولی دستتون رو نسوزونه ظرف مورد نظرتون رو بیارید حتما باید درش محکم باشه تا هوا نکشه بعد به صورت لایه لایه اول خیار بعد چند عدد فلفل سبز ودو،سه حبه سیر و سبزی بریزید ( از قبل پوست سیر رو بگیرید و بشورید و همین طور فلفل سبز و سبزیها رو تمیز بشورید ) و در آخر از مخلوط مایع که آب و نمک و سرکه بود روش بریزید در ظرف رو کیسه فریزر پهن کنید و آن را خوب محکم کنید در جای سایه و تقریبا خنک قرار دهید تا برسد بعد هم بزارین یخچال نکته بعد از حدود یک هفته باید به خیارشورها سر زد اگر از سر ظرف آب آن کم شده بود دوباره مقداری آب و نمک و سرکه درست کنید روی ظرفها را پر کرده و دوباره در آن را محکم کنید تا برسد نسبت آب و نمک و سرکه قرمز : آب ۷ لیوان + نمک نصف لیوان + سرکه ۱ لیوان سرخالی مهربونا مواد ترشی مخلوط من اینا هستن 👈 گل کلم ، خیار ، هویج ، سیب زمینی ترشی ، پیاز ترشی ، فلفل سبز ، بادمجان ریز قلمی ، سیر خشک ، موسیر ، ساقه کرفس ، سبزی معطر ، نمک و سرکه قرمز 🥗